Liikennetiedotteet ja häiriöt

Tiedot tieliikenteestä (häiriöt, ruuhkat, kelikamerat), junien täsmällisyystiedot sekä meriliikenteen varoituksia. 
Liikennetilanne-palvelu
Vesiväylien turvalaiteviat, turvalaitteiden vikailmoituslomake ja varoituksia merenkulkijoille.
Meriliikenteen häiriöt
Ajankohtaista
 
15.6.2017 klo 10.15

Tutkimus: Elinkeinoelämän tyytyväisyys väyliin ja kuljetuksiin nousi

Elinkeinoelämän tyytyväisyys väyliin ja kuljetuksiin Suomessa on parantunut hieman. Asia selviää Liikenneviraston tutkimuksesta, joka tehdään kerran kahdessa vuodessa.

Lue lisää
 
14.6.2017 klo 10.33

3 syytä, miksi sinun kannattaa osallistua Liikenneviraston työturvallisuuskilpailuun

Liikenneviraston työturvallisuuskilpailu on käynnissä ja siihen voi osallistua 30.9.2017 asti. Kilpailu on kaikille avoin. Tässä kolme syytä, miksi juuri sinun kannattaa osallistua:

Lue lisää
 
11.4.2017 klo 15.34

Missä ja milloin tehdään tietöitä? Tiedot nyt avoimena datana

Liikennevirasto julkaisi tiedot tietöiden sijainneista ja aikatauluista avoimena datana. Tiedot ovat kaikkien saatavilla koneluettavassa muodossa ja ne päivittyvät kolme kertaa vuorokaudessa. Käyttölupa on Creative Commons 4.0 Nimeä.

Lue lisää

Poimintoja sisällöistä

 

Palveluntuottajille

Toteutamme valtaosan palveluistamme palveluntuottajien, kuten urakoitsijoiden ja konsulttien kanssa. Tietoa kilpailutuksista, teknisistä ohjeista ja koulutuksista löydät ammattilaiselle-osiosta.

Lue lisää

Merikartat

Liikenneviraston merikartoitus julkaisee Suomen meri - ja järvialueelta painettuja ja elektronisia merikarttoja sekä vastaa karttoihin liittyvän jatkuvan päivityspalvelun toiminnasta.

Lue lisää

Liikenneväylien korjausvelkaohjelma

Liikenneväylien korjausvelan vähentämiseen on myönnetty lisärahoitusta 600 miljoonaa euroa vuosille 2016–2018. Lisärahoituksella pysäytetään korjausvelan kasvu ja käännetään velka laskuun.

Lue lisää