Projektinjohtaja Ilkka Kaarakainen: Näin sujuvat työnaikaiset liikennejärjestelyt

Julkaistu 17.10.2018

Pitkän linjan rakennusalan konkari, Destian Ilkka Kaarakainen toimii projektinjohtajana vt 12 Tillola-Keltti -hankkeessa. 

Lahden ja Kouvolan välille sijoittuva tie on koko tiehankkeen rakentamisen ajan liikenteen käytössä. Tämän vuoksi liikennejärjestelyt on pyritty järjestämään mahdollisimman sujuviksi. Videolla Ilkka Kaarakainen kertoo miten.

Valtatiehankkeen ja KymiRing-moottoriratahankkeen yhteistilat mahdollistavat mutkattoman viestinnän.

– Kaiken kaikkiaan tämä hankekokonaisuus on sellainen, että kerran elämässä pääsee tällaista tekemään, Kaarakainen summaa.

Vt 12 Tillola–Keltin vlogisarjassa pureudutaan hankkeeseen siinä mukana olevien tekijöiden kautta.

Liikenneviraston projektipäällikkö Jetro Matilainen: ”Tiehankkeiden toteuttaminen on tiimityötä”

Julkaistu 27.9.2018

Vt 12 Tillola–Keltti -hanke alkoi jo vuonna 2017, mutta rakentaminen päästiin aloittamaan keväällä 2018. Työ on edennyt hyvässä yhteishengessä.

– Jos yhteistyö toimii urakoitsijan, suunnittelijan ja sidosryhmien välillä, niin mikä vain toteutusmalli voi olla silloin täydellinen, hankkeen projektipäällikkö Jetro Matilainen Liikennevirastolta kertoo.

Lahden ja Kouvolan välille sijoittuva tieosuus on noin viiden kilometrin pituinen työmaa. Se ei ole mittaluokaltaan laaja, mutta sen sijainti tekee siitä tärkeän. Vt 12 Tillola–Keltti on osa valtakunnallista TEN-T-verkkoa. Merkittävän hankkeesta tekee myös se, että se sijoittuu KymiRingin hankkeen viereen.

 

Vt 12 Tillola–Keltin vlogisarjassa pureudutaan hankkeeseen siinä mukana olevien tekijöiden kautta.

Sivu päivitetty 17.10.2018