Yhteystiedot

Rekrytoinnin vastuuasiantuntija

Anna-Leena Helkiö

  • etunimi.sukunimi@liikennevirasto.fi

Katso myös

Lue lisää valtion työpaikoista

Liikennevirasto työnantajana

Liikennevirasto tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia eri alojen osaajille. Meillä työskentelee vastuullisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä noin 650 asiantuntijaa.

Liikenneviraston avoimet työpaikat

 

Miten haet töihin Liikennevirastoon?

Liikennevirastolla on käytössään valtionhallinnon yhteinen rekrytointijärjestelmä Valtiolle.fi. Sivustolla tarjotaan tietoa avoimista työpaikoista hakulomakkeineen.

Sähköisen hakemuksen jättäminen on nopeaa ja lähes ajasta ja paikasta riippumatonta. Hakemuspohjan määrämuotoisuus tuo hakijan ansiot paremmin esille vertailuissa ja jouduttaa rekrytointiprosessin etenemistä. Rekrytointijärjestelmä vaatii hakijoilta sähköisen tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksia käyttäen. Tunnistautuminen toimii hakijan sähköisenä allekirjoituksena ja suojaa samalla lähetettävät henkilökohtaiset tiedot.

Alla oleva video kertoo lyhyesti, millainen työnantaja valtio on.

Millainen työpaikka Liikennevirasto on?

Monialaisena liikenteen asiantuntijaorganisaationa Liikennevirasto tarjoaa näköalapaikan kehittymishaluiselle osaajalle. Sinulla voi olla teknisen alan tai vaikkapa alue-, yhteiskunta-, talous- tai käyttäytymistieteellinen koulutus.

Liikenneviraston tavoitteena on mahdollistaa toimivat, tehokkaat ja turvalliset matkat ja kuljetukset. Tärkeä tavoitteemme on myös Suomen elinkeinoelämän toimivuuden ja kilpailukyvyn varmistaminen. Kehitämme joukkoliikennettä niin, että se on liikkumisen ykkösvaihtoehto suurimmissa kaupungeissa ja kaukoliikenteessä.

Toimintamme on vastuullista, tehokasta ja innovoivaa. Teemme valintamme kestävän liikenteen ja liikkumisen sekä yhteiskunnan hyväksi. Kehitämme jatkuvasti uusia älyliikenteen palveluja eli hyödynnämme tietoa ja uutta teknologiaa turvallisemman, sujuvamman ja kestävämmän liikenteen aikaansaamiseksi.

Liikenneviraston toimipisteitä on Helsingin Pasilassa, Lappeenrannassa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Liikenneviraston tavoitteena on olla osaavien ihmisten erinomainen työpaikka!

Lue lisää strategiastamme ja arvoistamme

Sivu päivitetty 11.06.2018