Nousiainen–Rauma

Nousiaisten ja Rauman välillä parannetaan liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta liittymäjärjestelyillä sekä rakentamalla tievalaistus niille tieosuuksille, joista se puuttuu. Kolme urakkaa toteutetaan vuosien 2017-2019 aikana. 

Nousiainen–Kurjenmäki

Valtatielle välillä Nousiainen–Kurjenmäki rakennetaan ohituskaistapari. Urakkaan kuuluu myös muita tie- ja liittymäjärjestelyjä sekä riista-aidan rakentaminen Mynämäelle asti. Hanke toteutetaan ST-urakkana, ja työt ajoittuvat vuosille 2017–2019.

Mynämäen liittymäjärjestelyt

Mynämäen kohdalla liikenteen turvallisuutta parannetaan porrastamalla ja kanavoimalla paikallisteiden liittymiä sekä rakentamalla keskisaarekkeita. Samalla tehdään yksityistiejärjestelyjä ja levennetään Nihattulan alikulkukäytävää. Urakka alkaa toukokuussa 2017, ja työt valmistuvat lokakuun aikana. Urakoitsijana toimii Lemminkäinen Infra Oy.

Mynämäki–Vermuntila

Mynämäki–Vermuntila-välillä rakennetaan noin 34 kilometriä uutta tievalaistusta niille osille, joilta se vielä puuttuu. Näin koko Turku–Pori-välille saadaan yhtenäinen tievalaistus. Uusi valaistus toteutetaan energiatehokkailla led-valaisimilla. Lisäksi urakassa uusitaan vanhoja huonokuntoisia valaisimia. Työt maastossa alkavat toukokuussa 2017 ja valmistuvat marraskuuhun mennessä. Urakka toteutetaan ST-urakkana, ja urakoitsija on Dynniq Oy.